трамвай №20

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Кадри от камерите за видеонаблюдение, които показват момента на катастрофата вчера вечерта на бул. „Ситняково“ в София бяха разпространение в социалните мрежи. При инцидента автомобил БМВ беше ударен от трамвай №20 на бул. „Ситняково“, като шофьорът беше откаран с множество травми в УМБАЛ „Света Анна“, пише Дир.бг.

Видеозаписът във Фейсбук групата „Катастрофи в София“ не показва секундите преди сблъсъка, но и не опровергава първоначалните данни, според които водачът на лекия автомобил се е опитал да направи обратен завой пред трамвая. Добрата новина е, че животът на младият мъж зад волана е извън опасност. Ватманката на трамвая е прегледана на място, като е отказала да бъде хоспитализирана.

Това е третият сблъсък между лек автомобил и трамвай за последните три вечери в столицата.

Във вторник около 19 часа шофьор на луксозен джип „Мерцедес“ се удари челно в трамвай на столичния бул. „Черни връх“ в района на голям търговски център в кв. „Хладилника“.

В сряда по същото време водач на джип БМВ пък се удари в трамвай №4 на кръстовището между булевардите „Мария-Луиза“ и бул. „Тодор Александров“.

Виж още:Трета поредна вечер: Сблъсък между кола и трамвай в София22-годишен шофьор на лек автомобил „БМВ“ пострада след сблъсък с трамвай на столичния бул. „Ситняков…Dec 2 2022skafeto.com

Шофьор на луксозен джип се удари челно в трамвай в СофияШофьор на джип „Мерцедес“ се удари снощи челно в трамвай на столичния бул. „Черни връх“, съобщи Дир.…Nov 30 2022skafeto.com