украинци джипове

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Отново туристи с джип на дюните. Този път автомобилът марка „Тойота“ с киевска регистрация е навлязъл и заседнал на плажа край Созопол. Колата е на украински гражданин, който е влязъл на територията на страната ни на 4-и юни. Снимки на колата в дюните са били публикувани в социалните мрежи, на база на които бургаската полиция се самосезира и установява самоличността на водача. Осъществен е контакт с него и му е съставено наказателно постановление – глоба в размер на 1000 лева.

„За случая със заседналия джип научихме от медиите. Дойдохме на място, за да констатираме нарушенията. Прекият отговорник за контрола на действията на нарушителите е РИОСВ, защото това е защитена местност „Ропотамо“. И разбира се ОД на МВР“, каза областният управител на Бургас Стойко Танков пред Нова телевизия.
Това е третото нарушение за месец, което е установено.

„Украински граждани са нарушителите и в трите случая. Това, че са чужденци – не ги освобождава от отговорността да спазват нашето законодателство“, каза още Танков.
По Закона за Черноморското крайбрежие санкциите за този вид нарушения варират между 1000 и 3000 лева.

„В конкретните случаи нарушителите са глобени с по 1000 лева. Може да бъде наложена и имуществена санкция до 5000 лева“, обясни Танков.

За изкарване на джипа от дюните е извикан руски ЗиЛ ветеран.

През август миналата година на същото място автомобил със софийска регистрация също затъна в дюните на плажа и се наложи да бъде издърпан от специализирана техника. През септември там заседна и пожарна, пригодена за кемпер на двама германски туристи, които не даваха обяснение, защо са навлезли в забранената зона. В последствие те бяха арестувани и подведени под наказателна отговорност.

Виж още:Мрежата настръхна! Бежанка от Украйна: Българите са абсолютно тъпи и ограничени (ВИДЕО)Вълна от гняв се надигна във Фейсбук срещу бежанка от Украйна, която се изказва изключително обидно …May 11 2022skafeto.com

Семейство прибра украинска бежанка, съпругът я утеши – избяга с неяБаща напусна половинката си и децата си след 10 години брак, след като се влюби в украинската бежанк…May 26 2022skafeto.com