Фандъкова и Манолова показаха домовете си

Как живее вашият бъдещ кмет? Какъв е стилът му на живот, къде живее, как се придвижва из града? Вижте какво пожелаха да покажат от дома си и личния си живот пред БТВ основните претенденти да управляват София.

Йорданка Фандъкова (ГЕРБ)

Кметът на София Йорданка Фандъкова живее в двустаен апартамент в нов блок в един от най-новите квартали на столицата – „Манастирски ливади“ заедно със съпруга си. Апартаментът има просторна тераса и гледка към Витоша. Въпреки интензивното застрояване и близостта между сградите в тази част на столицата, Фандъкова е запазила гледката си към планината, защото живее на висок етаж. Придвижва се с личния си автомобил с марка „Тойота”. Разказва пред екипа ни, че понякога използва трамвай 7 или тролейбус 7.

Мая Манолова (Независим кандидат, подкрепен от БСП)

Мая Манолова живее в двустаен апартамент в квартал „Хладилника”, в близост до метро станция „Витоша“ заедно със съпруга си. Жилището на Манолова е в нова и добре поддържана сграда, в близост до Южния парк. Бившият омбудсман не шофира. Придвижва се с такси или с метро.

Борислав Игнатов („Демократична България”)

Борислав Игнатов живее заедно с приятелката си в компактен двустаен апартамент в новия комплекс „Цариградски“ в ж.к. „Дружба 2”. Разказва, че използва автомобила си само извън града или когато има да пренася нещо тежко. Придвижва се с колело или с метро, като използва метростанция „Дружба“.

Борис Бонев (Независим кандидат)

Борис Бонев е потомствен софиянец и живее в наследствена къща в квартал „Лозенец“. Домът му е построен от дядо му през 20-те години на миналия век и представлява типична стара софийска къща. Страстта на Бонев е градския транспорт, пред дома му минава трамвай номер 10, но той се придвижва и с автомобил. Личната му кола е с марка „Опел“.

Ангел Джамбазки (ВМРО)

Ангел Джамбазки живее в квартал „Овча купел”, заедно със съпругата си и детето им. Жилището му е 47 кв. метра. Придвижва се в града с автомобил. Личната му кола е джип с марка „Дачия”. Градски транспорт използва само когато пътува до летището с метро.

loading...