астрологът Филип Филипов

На невероятен пример за екстрасензорни възприятия станахме свидетели в последните часове. Земетресение може да разтресе България, Румъния, Турция или Гърция в навечерието или в първите дни на Годината на Плъха, която започва от 25 януари, предупреди астрологът Филип Филипов, малко преди труса от 6,9 по Рихтер в Южната ни съседка. Филипов, който предсказа атентата на бургаското летище и катастрофалното земетресение в Перник, посъветва духовно осъзнатите хора да направят интензивна молитва.
Феномен: Астрологът, предсказал Сарафово, позна земетресението в Турция

В седмичната си прогноза, публикувана на страницата му във фейсбук „Astrofilip“, известният астролог и физик от Варна предупреди, че е възможно земетресение: „За съжаление Новолунието на 24.01 показва, че е налице сериозна сеизмична опасност за България, Румъния, Турция и Гърция, като по-специално местата от 23 до 30 източен меридиан са с код оранжево, а от 25 до 28 източен меридиан са с код червено за сеизмична опасност“, уточни Филипов.

Това е зоната на Централна България, обясни той.

„На нашата територия не са инсталирани необходимите системи, които да потвърдят или отхвърлят сеизмичната опасност чрез геофизични данни… и за целта, разчитаме само на Астрофизичните и Астрологичните сигнали, а те показват силен и опасен акцент върху Балканския полуостров и описаните меридиани“, добавя астрологът.

„Затова препоръчвам духовно осъзнатите хора в България да направят интензивна молитва на 24.01 от 22:00 до 24:00, като самото Новолуние е в 23:41 часа.

Феномен: Астрологът, предсказал Сарафово, позна земетресението в Турция
Астрологът Филип Филипов

По този начин България ще може да усвои положителната и добра космическа енергия на хармоничната конфигурация и щя я насочи към защитата на Земята ни и територията на съседите ни от земетресения.

Така ще се утвърди духовността, а не материализма и ще се смекчи вероятността от разрушителни земетресения“, обяснява Филипов.

„От Езотерична гледна точка именно крайният материализъм и бездуховност са главните причини, на дадено място да се случват сериозни земетресения.

И когато един народ направи колективна молитва във важен космически момент и се моли не само за себе си, но и за съседите си, то тогава Духовният свят има опорна точка за смекчаването на кармата и проявата на Мировата Любов“, добавя той.

Още:

Извънредно: Жертви в Турция след много силно земетресениеНай-малко 19 души са загинали след силно земетресение в петък вечер в Източна Турция, съобщиха свето…Jan 25 2020skafeto.com

Експерти: София не е готова за земетресение, сградите от „новото строителство“ са най-уязвимиОт Букурещ до София и из балканските страни поредица правителства не съумяват да обърнат внимание на…Jan 2 2020skafeto.com

loading...