Лятото поражда в нас добро настроение, което вътрешно ни води да излезем от рутината си и да се впуснем в нови емоции. Те от своя страна ни зареждат и вдъхновяват да предприемем нови приключения и да планираме спонтанни преживявания. Често тези летни бягства от зоната ни на комфорт могат да изискват подготовка, особено когато включват пътуване извън страната.

Често искаме директно да се пренесем на екзотичен остров или на плажа с коктейл в ръка. Преди това да се случи обаче трябва да помислим и да се подсигурим с всичко нужно. Ако сме планували дълги дни на плажа, добрата слънцезащита непременно трябва да присъства в багажа ни. За любителите на силните емоции, които ги очакват екстремни занимания, аптечката трябва да е заредена с всичко от първа нужда. Така преди авантюристичното ни приключение да започне, аптеката се превръща в задължителна спирка.

Никога не можем да сме напълно подготвени, но когато тръгваме на път в чужбина, а и из  България, трябва да се застраховаме за всеки възможен сценарий. За радост лесно и достъпно можем да си направим медицинска застраховка при пътуване извън страната или за допълнителна сигурност по време на пътя – автокаско. Няма нужда и да карате съседите да проверяват дома ви или да оставяте лампите да светят, докато ви няма. Решете това притеснение  с помощта на застраховките за дом на SDI, които можете да си вземете  с отстъпка, благодарение на мобилното приложение Lidl Plus в секцията му „Партньори“. С тази дигитална карта на Lidl пестите не само в магазините на веригата  с многобройните купони и отстъпки, които  може да активирате в нея но и да получите допълнителни намаления извън Lidl,  като това за SDI.

А ако искате наистина спокойно да се докоснете до културата на една страна, силно препоръчваме да се запознаете предварително с езика й. Няколко интензивни урока, които да ви потопят в нравите на чужда култура или да си припомнете знания по език, които отдавна не сте практикували. В този случай училищата, които предлагат езикови курсове, са идеална опция за подобно начинание. Това ще придаде допълнителна стойност на цялостното преживяване и отлична възможност да придобиете нови знания. Тук на помощ на всички ентусиасти Lidl Plus отново носи страхотни отстъпки за езикови училища Интелект – както за децата, така и за по-големите. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в приложението и да използвате кода за отстъпка, като следвате указанията.

При по-дълъг път по време на лятното приключение носете със себе си и любимите лакомства, плодове и напитки, които да ви зареждат със сили по време на дългите дни и нощи, изпълнени с емоции и вълнения.

Подготовката за всичко това е още по-приятна, когато можете да се възползвате и от допълнителна отстъпка, която Lidl Plus предлага на своите потребители.

За финал споделяме и още един голям плюс на приложението, което може да откриете също в секция „Партньори“. А именно, отстъпката в бензиностанции OMV. Хем ще заредите колата, хем себе си, а и ще излезе по-бюджетно. А когато почивката свърши и се приберете у дома на празен хладилник, един тур до близкия Lidl с приложението в ръка ще ви помогне да го заредите с вкусни и свежи храни на достъпни цени, благодарение на купоните и офертите в приложението.