Закон за спешната помощ

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Потресаващо видео се разпространява със светкавична скорост в социалните мрежи. Клипът бе пуснат първоначално от агенция БЛИЦ, където е бил изпратен от възмутен гражданин. „Живеем в Чалгаристан!“, пише потресеният мъж. Кадрите, които той предостави, са заснети в линейка, в която пациент бере душа. По думите на читателят ни действието се разиграва в пловдивски спешен автомобил.

„Шофьор на линейка пее кючеци, крещи и се снима докато вози пациент. Възмутително!!! Но нали все пак живеем в „Чалгаристан”…“, пише възмутеният човек.

Кадрите категорично показват, че в линейката е надута чалга песен, а отзад действително има възрастен мъж, който лежи на носилка. Видеото е заснето от мъж, който обаче не е в болнична престилка.

Кога точно е снимано видеото не е ясно, но от първите секунди на клипа се вижда, че навън е лято. Друг интересен момент е, че линейката, която се води автомобил със специален режим на движение, се движи изключително бавно, а в нея има пациент. Странен е и фактът, че при въпросния лежащ мъж няма медик.

Виж още:България, ХХI век: 16-годишно момиче си отиде заради немарливостта на двама лекариДвама лекари от МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев са изправени на подсъдимата скамейка за немарлив…Jan 3 2020skafeto.com

Майка показа СНИМКА от болницата, в която e лежало детето ѝМайка на дете се оплака от ужасяващи условия във видинска болница, където твърди, че е лежало детето…Jan 6 2020skafeto.com