Шеф на фирма за хранителни добавки бой

Шеф на известна компания, вносител и производител на хранителни добавки за спортно хранене стана главен герой в социалните мрежи, след като вчера бе заснет да „раздава“ палки на пътя. Калоян Георгиев бе сниман от потърпевш шофьор как засича на Околовръстното шосе други водачи, а след това набива спирачки и спира трафика, за да слезе от луксозното си порше и да заплашва с бой с палки.

Георгиев вече е подаден като нарушител и в КАТ, и в полицейското управление, отговорно за района, в който се разиграва грозната сценка.

Той е собственик на „Хелтстор“, основана през 2006 г. и крупен търговец на хранителни добавки, част от които са сочени за съмнителни от фитнес инструктури и маниаци на тема здравословен живот. Иначе в представянето на фирмата „мъжагата“ пише, как всеки от предлаганите в онлайн магазин продукти бил натурален и с оригинален произход, без съдържание на забранени и вредни за човешкото здраве субстанции.

Любопитната подробност е, че нашумелият главен герой в риалити шоуто „Ергенът“ Виктор Стоянов е едно от лицата тъкмо на въпросната компания.


loading...