Шофьор на тролей

Шофьор на тролей и водач на автомобил са се сбили в София пред очите на пътници и минувачи. Според свидетели служителят на градския транспорт се е нахвърлил с юмруци върху другия мъж, но той твърди, че е бил провокиран с псувня.

Инцидентът е станал в неделя след обяд в столичния квартал „Гоце Делчев“. За това сигнализираха пред БТВ свидетели, които са подали сигнал на тел. 112. На място са пристигнали екипи на полицията, които обаче са казали, че не могат да направят нищо, разказаха очевидци. Те са видели как шофьорът на тролейбуса слязъл и веднага започнал да бие шофьора на колата.

„Той ще бъде санкциониран за това, че е напуснал кабината, а не заради нещо друго. Отделно ще има разговор с психолог“, коментира инж. Иво Василев, зам.-директор на „Столичен електротранспорт“.

Поканен да коментира пред телевизионния екип е бил и шофьорът на тролея, но той не се е появил.

„Не мога да кажа защо, по принцип шофьорите трябва да си починат добре преди втора смяна, не е много логично да стане сутрин рано, за да дава обяснения за нещо, което за него не представлява проблем“, добави Василев.

Той обясни, че два автомобила са извършили неразрешени маневри и попречили на движението на тролейбуса. Едната кола била в непосредствена близост до него и така се създала предпоставка за катастрофа. По думите на Василев шофьорът си помислил, че се е стигнало до удар и затова слязъл да провери. След като установил, че такъв не е имало, решил да направи забележка на шофьора на колата. Той обаче го напсувал и го ударил веднъж, след което шофьорът на тролея отвърнал, защото се „възбудил“ от думите му.

Заради това ще бъде пратен за разговор с психолог, тъй като етичният кодекс не позволява такива действия, уточни още шефът му.

„В този случай полицията не се занимава, защото няма пострадало и виновно лице“, поясни зам.-директорът на „Столичен електротранспорт“.

Двамата участници в инцидента не са подали жалби.

Виж още:Брутална агресия срещу лекари и сестри от УМБАЛ „Св. Анна“ (СНИМКИ)Лекари и медицински сестри от столичната УМБАЛ „Св. Анна“ бяха обект на брутална агресия през тази н…Nov 29 2019skafeto.com

Пребиха 17-годишен в училище. Биячите били петима от 9-и клас, ето какво отключи агресията им (ВИДЕО)Българското училище отново се превърна в сцена на тежко насилие; 17-годишен ученик беше нападнат и з…Sep 18 2016skafeto.com

Видеоклип показа нов случай на агресия. Вижте какво накараха да направи тази ученичка! (ВИДЕО)Клип, разпространяван в социалните мрежи отново шокира обществото с агресия над непълнолетна ученичк…Sep 15 2016skafeto.com

loading...