Юксел Кадриев чичо

Тъжна новина – Юксел Кадриев погреба чичо си. Новината, че тв водещият е загубил брата на баща си Феми, разкриха негови съграждани от Оряхово. Юксел бил дълбоко разстроен от кончината, признаха местните.

Семейството на Юксел продължава да живее скромно в крайдунавското градче, въпреки че синът им отдавна се е установил в София. Гина и Феми – майката и бащата на новинаря, не желаели да го притесняват по никакъв начин и се чувствали добре в родния си край. Мъчно им било единствено, че рядко се виждали с него и внучката си Габриела, която била най-голямата им гордост.

Когато водещият се раздели скандално със съпругата си Бонка и взе родителските права върху тогава малката Габи, майка му Гина се бе преместила за известно време в София, за да може да помага в отглеждането ѝ и да върти домакинството.

Юксел Кадриев погреба чичо си

Когато Габриела станала самостоятелна млада дама, майката на новинаря се върнала в родния град. Въпреки че с мъжа ѝ нямали първокласни удобства, живеели добре, а често съгражданите на Юксел виждали баща му да ходи усмихнат из центъра на града.

Местните не крият, че Юки подпомага на родителите си с пари, защото макар да били работливи хора, пенсиите им не стигали за нищо.

В бедното градче телевизионерът ходел все по-рядко, но когато и да се върнел, винаги намирал време и за приятелите си от детството, които са категорични, че животът в столицата и работата в телевизията изобщо не са го променили.
Война в БТВ: Юксел Кадриев бесен, орязаха му заплатата заради гафовеЮксел Кадриев обявил война на началника си Венелин Петков, след като отново разбрал, че заплатата му…Feb 20 2019skafeto.com

loading...