23-та ясла

Шамари и крясъци в детска ясла в столичния квартал „Лозенец“. Това се чува от записи, направени от родители. Възпитателки в 23-та ясла в София обиждат и удрят 2-годишни деца.

Родители твърдят, че това не е за първи път и те вече са подавали сигнали до отговорните институции. Последният е бил през лятото.

„Отговорът беше шаблонен”, заяви пред NOVA една от майките. Стойка смята, че проверките на това какво се случва в детската градина се правят по телефона.

Сега Моника Чеуз, директор на дирекция „Здравеопазване” в Столична община, заяви, че се взимат мерки.

„Изчаквам всички сигнали и ще ги подам към прокуратурата, за да няма коментари, че манипулирам или прикривам някого”, заяви Моника Чеуз.

Директорът на яслата Ценка Бойкова потвърди, че след вчерашните записи вече има освободени служители и една наказана медицинска сестра.

Големият въпрос обаче е: Ще видим ли лицата на тези инквизиторки? Нека да ги знаят всички – съседи, роднини, нека да ги познават по улицата и в магазина!

Виж още:Нови записи на ужасите от столична ясла: Писъци, удари и „Няма да ядеш!“ (ВИДЕО)Аудиозаписи с писъци, звук от удари и обиди към 2-годишни деца от 23-та ясла в столичния квартал „Ло…Oct 19 2021skafeto.com


loading...