На първия учебен ден NESCAFE 3in1 кани гимназиални ученици пред Дом на културата „Средец“ от 16 до 18 ч. за да споделим моменти заедно в комбинация с изкуство, забавление и, разбира се, богат кафе аромат

 

 

NESCAFE 3in1 обявява новаторски проект за градско изкуство, който ще внесе цвят и креативност в центъра на София. С тази вълнуваща инициатива ще видите графити майсторите “ Enjoy the Colors“ да представят своята визия за превръщането на Дома на културата „Средец“ в живо платно в сърцето на българската столица, което да стимулира младите хора да създават споделени моменти заедно. Докато грандиозното откриване на този графити проект ще се състои днес, 15 септември, от 16:00 до 18:00 часа, реализирането на проекта върху сградата ще се случи до края на годината. За да добави допълнителна доза вълнение към събитието, известната българска музикална група Ogi 23 ще се включи с живо изпълнение.

 

Брандът NESCAFE 3in1 винаги е бил ангажиран с обогатяването на ежедневните моменти заедно с точната комбинация от богат кафе аромат и неустоим вкус и това събитие не е изключение. Чрез партньорството си с едни от най-талантливите графити артисти в България, NESCAFE 3in1 има за цел да създаде още едно красива и цветна локация в градския пейзаж на София, превръщайки Дома на културата „Средец“ във визуален шедьовър, който стимулира младите хора да споделят моменти заедно, откъсвайки се от дигиталния свят и прекарвайки време в компанията на любимите си хора.

 

„Развълнувани сме да покажем този изключителен графити проект в сърцето на София“, заяви Теодора Русева, Бранд Мениджър Nescafé 3in1, Нестле България. „Колаборацията с „Enjoy the Colors“ и участието на Ogi 23 са свидетелство за нашия ангажимент да стимулираме споделени моменти заедно с креативност и култура. Каним всички да се присъединят към нас в представянето на този проект, който ще добави цвят към любимия ни град.“

 

Графити артистите от „Enjoy the Colors“ имат звездна репутация за своите иновативни и динамични творения на уличното изкуство. Тяхната работа е известна със способността си да разказва истории, да предизвиква разговори и да добавя уникален чар към обществените пространства. NESCAFÉ 3in1 с гордост си партнира с тях по този проект, който несъмнено ще плени сърцата и умовете на жителите и гостите на столицата.

 

Събитието ще включва и демонстрация в живо време от „Еnjoy the Colors“, които ще поканят хората в създаването на графити по време на събитието. А всички желаещи да се докоснат до него, могат да се включат в уъркшопа и да създадат свои произведения на изкуството.

 

Подробности за събитието:

Дата: 15 септември 2023 г.

Час: 16:00ч.

Местоположение: Дом на културата Средец, София, България (ул. Кракра 2)


loading...