• Hair & Makeup Shop предлага продукти за грижа за косата и стилизиращи уреди, както и продукти за грим
  • Новият „магазин в магазина” на онлайн ритейлъра представя асистента за пазаруване за персонализирано изживяване в зоната за грижа за косата и грима
  • Секцията „Мъжки кът” включва над 6000 продукта за мъже

 

eMAG продължава да прави иновации, за да подобри изживяването при пазаруване на клиентите, които търсят продукти за своята рутинна грижа за коса и грим, и пуска нов „магазин в магазина”, посветен на тази сфера: Hair & Makeup Shop. Той включва над 60 000 продукта, както от масови, така и от професионални брандове. При поръчка от Hair & Makeup Shop клиентите имат опцията да се възползват от абонаментната програма Genius с безплатна доставка до автоматизираните шкафчета easybox при покриване на определени условия. За първи те ще имат на свое разположение и препоръките на виртуален асистент, който филтрира продуктите според различни персонализирани характеристики. Само с няколко кликвания, след като се изберат критерии, платформата показва списък с продукти, които най-добре отговарят на личните нужди за грижа за кожата и грим.

„Миналата година според Евростат продуктите за лична грижа и красота бяха в топ 3 на най-популярните категории, поръчвани онлайн на европейско ниво, и България не прави изключение от тази тенденция. С помощта на Hair & Makeup Shop работим в подкрепа на клиентите, за да ги улесним при избора на продукти за коса и грижа за кожата. В него те ще отриват по-лесно артикулите, които отговарят на персоналните им нужди, като същевременно ще се възползват от всички добре познати предимства на платформата, включително офертите на Genius с безплатна и практична доставка до непрекъснатото разширяващата се мрежа от автоматични шкафчета easybox“ – каза Силвиу Гугуи , управител на eMAG България.

Въпреки че в новия „магазин в магазина” на eMAG повечето от продуктите отговарят на нуждите за поддръжка на жени, новата зона за потребителско изживяване включва и секция с 6000 продукта за мъже.

До 7 май клиентите се възползват от ваучер с допълнителна отстъпка от 20% за селекция от продукти, щом в кошницата се добавят минимум 2 продукта от селекцията.

Hair & Makeup Shop е новият „магазин в магазина”, който eMAG пуска през април, след вече много популярния Garden Shop.

 

За eMAG

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се предлагат повече от 6 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до различни точки за получаване (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg