Тематичната инициатива на eMAG в месеца на любовта събра над 1600 отговора за това какво ни прави щастливи

София, 29 февруари 2024 г.Целият февруари в eMAG беше посветен на любовта и на многото й форми, с които пълним не само дните, но и сърцата си. В тематична кампания онлайн ритейлърът предизвика своите последователи да споделят какво носи радост в техните сърца, за да се съберат 1000 отговора, с които да напълнят сърцето на eMAG. За по-малко от седмица над 1600 души се включиха в инициативата, празнуваща многото форми на най-нежното чувство, които изпълват сърцето и душата.

За голяма част от участниците това, което пълни сърцата им, са любимите хора и времето, прекарано с тях, особено малките моменти на внимание и нежност, като грейнало от радост детско лице, усмивка, думите „мамо, тати и гуш”, „семейна почивка, от която се връщаш уморен, но щастлив”, „целувките сутрин”, „малките бележки, които лепи навсякъде”. Здравето, безкористната добрина и неочакван мил жест също са често споменавани, както и пътешествията, постигнатите мечти и приятелите.

Наред с всичко това, за мнозина сърцето се изпълва с щастие от конкретни продукти, с които да се посветят на хобито си, да ги подарят или да създадат онези незабравими моменти – готварски принадлежности за вкусна домашна вечеря или за да „сготвя с баба”, смартфон, за да си винаги във връзка с близките, играчки за децата, спортни уреди за поддържане на добра форма, телевизор, за да не пропуснеш победа на любимия си отбор. Кафе, вино, шоколад и парфюм също са сред често споменаваните продукти, носещи радост.

Домашните любимци, красивата природа, „любима песен, слушана в нощта” и „хубава книга в лошо време” намират своето място в отговорите на участниците, както и удоволствието „когато получа известие от eMAG, че любимият ми продукт е с намалена цена”.

„Едно сърце, а толкова много „Любими” – любими моменти, любими хора, любими продукти. С кампанията „Какво пълни сърцето” събрахме не само вдъхновяващи отговори, но и стотици поводи да оценим истински важните неща. За eMAG търсенето никога не спира и този февруари то ни доведе до удовлетворението, че според многобройните отговори успяваме да допринесем нашите клиенти да се чувстват добре, да открият каквото им е нужно, да направят подарък – и точно това е, което пълни нашето сърце и за което работим всеки ден” – казва Мирослава Станева, бранд мениджър eMAG България.

За eMAG

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се предлагат повече от 6 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до различни точки за получаване (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg


loading...