https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Съдът уважи искането на Софийската районна прокуратура за задържане под стража на шофьора с ​G класата, блъскал друга кола в София. Това съобщи главният прокурор Иван Гешев в Twitter. Той поздрави колегите си от Районна прокуратура-София, а инцидента окачестви като „нещо абсолютно недопустимо“.

39-годишният мъж е обвинен, че на 19 август около 15:30 часа, на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Георги С. Раковски“, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Обвиняемият шофирал джип, когато без каквато и да е причина, ударил последователно два пъти спрял в дясно на пътя лек автомобил, докато в него се е намирала жена и малолетното ѝ дете – на 10 месеца, се казва още в мотивите на прокуратурата.

Разпитани са свидетели, иззети са записи от охранителни камери, приобщен е и запис, излъчен в ефира на NOVA. Направени са разпознавания. Джипът е регистриран на фирма, като към момента е обявен за общодържавно издирване.

Вижте още:
Затвор до 5 години за мутрата-джигит с джипаМутрата джигит с баровския джип „Мерцедес“ G класа, който умишлено блъсна два пъти малък „Ситроен“ в…Aug 23 2020skafeto.com

Столичен шофьор на джип се саморазправя като в Дивия запад (ВИДЕО)Шофьор на джип „Мерцедес“ G-класа блокира движението на столичното кръстовище на бул. „Цар Освободит…Aug 20 2020skafeto.com