https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

С голям концерт търговският комплекс ще отпразнува събитието

HOLIDAY PARK Пазарджик обогатява шопинг разнообразието си с осем нови обекта. Търговският комплекс е най-големият в региона и се намира на ул. Стефан Стамболов 13 – достъпна локация, до която има и градски транспорт. Простира се на повече от 56 000 кв.м като търговската площ е 23 500 кв.м. Ритейл паркът е с богато озеленяване и паркинг с над 400 паркоместа.

По случай завършването на търговския комплекс, на 14 септември от 19:00 ч., ще се проведе голям концерт на паркинга на HOLIDAY PARK, с участието на Гъмзата Брас Шоу и Берковската Духова Музика. Събитието е подарък за жителите и гостите на Пазарджик, а всички посетители ще могат да се включат и в предизвикателството за най-дългото хоро у нас.

Сред брандовете, които клиентите на шопинг центъра на открито могат да посеят са, както Технополис, Практикер, LC Waikiki, New Yorker и Sinsey, така и новите обекти в комплекса като Pepco, JYSK, T MARKET  и Хиполенд. По този повод и началото на новата учебна година HOLIDAY PARK Пазарджик и обектите в комплекса ще предложат много супер оферти, отстъпки и игри с награди.

На 15 септември всеки ще може да участва в игра „Колело на късмета“ с атрактивни подаръци, както и да се запознае с талисмана на HOLIDAY PARK. По-малките посетители също ще се радват на изненади и игри.

Инвеститор и собственик на HOLIDAY PARK е компанията Видеолукс Холдинг, под чиято шапка са добре познатите на българския пазар хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време Технополис и веригата за дома и градината Практикер.

Компанията управлява ритейл паркове и в други големи градове в България.