lidl великден

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Великденските празници по традиция са изпълнени с много специални мигове, прекарани със семейството около вкусните и ароматни трапези, които неизменно съпътстват празника. Тази година пролетната ваканция на учениците съвпада с почивните дни около празника, което ни дава още един повод да помислим за децата и по-точно за малките жестове, с които да предизвикаме усмивката им.  Говорим за онези толкова красиви и цветни шоколадови лакомства, на които дори големите не могат да устоят, когато дойде времето за нещо сладичко в дните около Великден. Затова в този материал сме подбрали топ 3 шоколадовите попадения с марката Favorina от седмичната брошура на Lidl до 26 март, които се отличават с много атрактивна визия и познатото за веригата високо качество на страхотна цена.

 

Шоколадови яйца

Малки, супер цветни и невероятно вкусни. Яйчицата от фин млечен шоколад се предлагат на цена 3,49 лв. за опаковка 200 гр. и могат да бъдат не само незаменимо допълнение към десертите за празника, но и към декорацията на трапезата. Подходящи за малки и големи, традиционните великденски яйчица с марката Favorina могат да изпълнят всеки дом с много пъстро настроение и то без да натоварват бюджета за празника. Идеални са и за любимите на всички малчугани игри с криене и търсене на шоколадови съкровища.

 

Великденско зайче

Още една задължителна шоколадова вкусотийка с марката Favorina ви очаква до 26 март в Lidl. Отново от неустоим млечен шоколад, великденското зайче на Lidl е истинска радост за всеки, който търси незабравими семейни моменти през тези толкова любими дни от годината. Тях ще откриете на цена 2,19 лв. за опаковка от 125 гр., като тук е важно да споделим, че всички предложения с марката Favorina се произвеждат от 100% сертифицирано Fairtrade какао.

 

Великденски фигурки

 

Подходящи както за добавка към детски изненади, така и за красиво поставяне на трапезата, шоколадовите великденски фигурки са още един вариант, когато искаме да създадем пъстро настроение в дните около Великден. На цена 2,39 лв. за опаковка от 100 гр., тях също може да намерим във всички 116 магазина на Lidl до 26 март.

Това са само част от всички разнообразни предложения за празнични лакомства, които може да намерите в брошурата на Lidl за тази седмица. Сред тях е още и неповторимият козуначен сладкиш по италианска рецепта за 16,99 лв. в опаковка от 750 гр., който е любима на много българи алтернатива на традиционния домашен козунак. От шоколадовите предложения ще откриете и  разнообразните близалки, отново с марката Favorina, на цена 3,29 лв. за опаковка от 150 гр.

Великден е по-сладък и вкусен с шоколадови изкушения, затова изберете вашите любими предложения от тази седмица и посетете най-близкия Lidl, за да се подготвите спокойно и бюджетно за предстоящите и толкова чакани светли християнски празници.

* Средното време за пазаруване в Lidl с количка или кошница е 19 мин. и 24 сек. според проучване, проведено на българския пазар от маркетингова агенция „Прагматика“ сред 880 респонденти на възраст между 20 и 59 г. през м. април 2021 г. в магазини Lidl в цялата страна.