Lidl колоездене

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Lidl разширява своя ангажимент към колоезденето, като става основен спонсор и стратегически партньор на отбора Lidl-Trek, лицензиран за състезанията от Световно първенство по колоездене на Международния колоездачен съюз (UCI WorldTour). Дългосрочното партньорство с един от водещите отбори в международното колоездене започва със състезаниято Giro d’Italia за жени на 30 юни 2023 г. и Tour de France за мъже на 1 юли 2023 г.

Партньорство между Lidl и Trek, като две доказани на световно ниво марки, обединени от стремежа си към най-добри постижения, има амбициозни планове. Целта на сътрудничеството между двете компании е да изградят отбор на световната колоездачна сцена, който вълнува и вдъхновява не само феновете на спорта, но и следващото поколение шампиони при жените и мъжете, както и всички колоездачи – професионалисти и аматьори. Като партньори Lidl и Trek ще се съсредоточат както върху развитието на спортните успехи, така и на здравето като цяло, включително движението и рационалното хранене. За двете компании е фундаментално важно да насърчават здравословния и активен начин на живот като част от тяхната социална отговорност.

„Искаме да бъдем модел за подражание за устойчиво колоездене и затова с радост подкрепяме този силен и разнообразен отбор от топ международни спортисти. Убедени сме, че здравословното хранене и активният лайфстайл повишават качеството на живот на хората. Както продуктите на Lidl са достъпни за всеки, така и колоезденето е спорт за всеки, който иска да бъде по-активен в ежедневието си. Искаме да споделим това послание с възможно най-много хора.“ Това сподели Йерун Бал, член на управителния съвет, отговарящ за клиентите в Lidl International.

„Част от нашата мисия е да предоставяме отлично обслужване на нашите клиенти и е ясно, че Lidl споделя същото мислене,“ каза президентът на Trek Джон Бърк. „Очакваме с нетърпение да работим в тясно сътрудничество, за да изградим най-добрите колоездачни отбори в света, като същевременно вдъхновяваме повече хора да карат своите велосипеди активно.“

Партньорството на Lidl с Trek е част от стратегията на веригата за подкрепа на спорта на международно ниво. То се характеризира със споделено разбиране за важността от движението и спорта и отразява стремежа на Lidl да постига своите цели с отдаденост и високо ниво на професионализъм.