От днес жителите в столичния кв. „Красно село“ отново могат да пазаруват в любимия си Lidl магазин. Реновираният обект на търговската верига на ул. „Ладога“ № 3 отвори врати след значително обновяване и модернизиране на интериора, за още по-голямо удобство и приятно клиентско изживяване при ежедневното и седмично пазаруване.

„С вълнение днес посрещаме посетителите с обновена визия на любимия ни магазин. Той се радва на най-голям брой клиенти, като в израз на благодарност към тях ние инвестираме в неговата мащабна реновация. Уверена съм, че така не само ще отговорим на техните високи изисквания, но и ще допринесем за техните още по-приятни изживявания с нашите висококачествени продукти за трапезата и дома, на отлична цена“, каза Николина Драгомирова, управител на реновирания обект.

Модернизирането на обекта включва обновяване и разширяване на касовата зона. Обектът вече разполага с общо 11 каси – 5 единични и 6 каси на самообслужване, които пестят време на клиентите и улесняват работата на служителите.

Просторната търговска зала е обзаведена с нови и повече на брой хладилни витрини, а ароматните хлебни изделия от „Фурната на Lidl“ са удобно разположени на нови по-големи рафтове. Да не забравяме за известните с високото си качество плодове и зеленчуци в Lidl, проверени за над 700 остатъци от пестициди, които са вече достъпни в обособената зона на две нива, за повече удобство при избора им.

Всички посетители в деня на откриването бяха посрещнати с редица изненади, игри и изгодни предложения. А следващите две седмици компанията ще зарадва клиентите си и със специални за този магазин отстъпки през Lidl Plus. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на www.lidl.bg/novmagazin.

Компанията продължава да обновява обектите в търговската си мрежа, за да предостави на потребителите максимално комфортна среда за пазаруване, което превръща веригата в предпочитан избор за цялото семейство.