Участието в томболата се реализира в мобилното приложение Lidl Plus

От днес до 26 май всеки, който ползва приложението Lidl Plus и събере нужните точки при пазаруване, може да участва за билет за двама за финала на Европейското първенство по футбол на 14 юли в Берлин.

Като официален партньор на първенството Lidl дава възможност на 20 души да си спечелят двоен билет и да прекарат два незабравими дни в немската столица, където да усетят на живо цялата емоция, съпътстваща такъв голям спортен форум.

За да участват в играта, феновете на футбола трябва да съберат общо 5 точки в периода на играта. За всеки 40 лв. от стойността на покупката в един касов бон в периода 09:00 часа на 29.04. – 23:59 часа на 26.05.2024 г., при която клиентите сканират приложението Lidl Plus, получават по една точка. Така покупка на стойност между 40 лв. и 79,99 лв. дава една точка, покупка от 80 лв. до 119,99 лв. – две точки, а покупка между 120 лв. и 159,99 лв. – три и т. н. Събирането на необходимите точки дава  възможност за едно участие в томболата.

Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип, като тегленето на имената ще се проведе на 28 май. Щастливците ще бъдат обявени в сайта на веригата на lidl.bg/igra.

Спечелилите получават двойни билети за мача и за пътуване със самолет до Берлин и обратно за себе си и за човека, който ги придружава. Веригата поема част от разходите по време на престоя, а пълните условия можете да видите тук.

………………..

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 128 магазина в 55 града и над 4200 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

 

UEFA

Съюзът на европейските футболни асоциации е ръководният орган на европейския футбол. Това е съвкупност от самостоятелни сдружения, които обединяват 55 национални футболни асоциации в цяла Европа. Съюзът отговаря за всички въпроси, свързани с европейския футбол, като го насърчава в дух на единство, солидарност, мир, разбирателство и честна игра, без каквато и да е дискриминация по отношение на политика, раса, религия, пол или друга причина, за защита на ценностите на европейския футбол. Съюзът насърчава също защита на етичните стандарти и доброто управление в европейския футбол, поддържа отношения с всички заинтересовани страни, участващи в европейския футбол, и подкрепя и защитава своите асоциации членки за цялостното благополучие на играта в Европа.

 

UEFA EURO 2024

Първенството ще се проведе от 14 юни до 14 юли 2024 г. в десет града домакини в Германия: Берлин, Кьолн, Дортмунд, Дюселдорф, Франкфурт, Гелзенкирхен, Хамбург, Лайпциг, Мюнхен и Щутгарт. Германия беше избрана да организира 17-ото издание на Европейското първенство на UEFA на заседание на Изпълнителния комитет на UEFA на 27 септември 2018 г. Западна Германия беше домакин на изданието през 1988 г., но това ще бъде първият път, в който Германия организира Европейското първенство на UEFA след обединението.