Кампанията е валидна през целия месец ноември и насърчава удобния и сигурен начин за плащане – с мобилен телефон и не важи за бизнес карти

Нова атрактивна кампания на Lidl и Mastercard дава възможност на клиентите на веригата в цялата страна да спечелят ваучери за пазаруване за 10 000 и 1000 лв. през целия месец ноември.

За да участват, потребителите трябва да платят с карта Mastercard в мобилния си портфейл (с телефон или смарт часовник) поне три пъти за общо 200 лв. или повече. Това им дава шанс да спечелят един от три електронни ваучера за пазаруване в Lidl по 10 000 лева или един от 50 електронни ваучера по 1000 лева.

Мобилният портфейл е дигитална услуга на банката издател на вашата Mastercard, Аpple Pay, Google Pay, Garmin Pay и др. – мобилно приложение, в което можете да токенизирате своята или да извадите дигитализирана дебитна карта Mastercard. Чрез нея можете да извършвате безконтактни плащания директно със своя смартфон или смарт часовник много по-бързо на всяка каса Верификацията на всяко плащане става през биометрията на смартфона и това спестява време и усилия за въвеждане на пин в ПОС терминала.

 

Повече за кампанията на Lidl и Mastercard вижте тук.


loading...