Lidl Plus нови предложения

През целия месец май всички потребители на приложението Lidl Plus  могат да се възползват от нови вълнуващи предложения. В секция “Партньори” клиентите на Lidl ще открият лятната оферта на образователни училища “Интелект”, актуалните намаления в аптеки SoPharmacy, застраховки от SDI със специални намаления, както и предложения на градските скутери Hobo за столичани.

Ползвателите на приложението Lidl Plus получават специалната отстъпка от 20% за програмата Magic Summer на образователни училища “Интелект”. Тя дава възможност на децата да прекарат наистина магическо лято, докато учат английски и надграждат уменията си по езика. Програмата е подходяща за деца от 8 до 13 години и е разработена в двуседмични модули, за да е удобна както за учениците, така и за техните родители. Първата част е посветена на „създаването на истории”, а втората е свързана с писане, като творческата дейност се провежда изцяло на английски.

Намаленията във веригата аптеки SoPharmacy продължават и през май. Избрани марки хранителни добавки, слънцезащитни продукти и козметика ще бъдат достъпни за всички потребители на Lidl Plus с отстъпки от 15% до 25%. Сред останалите атрактивни намаления в приложението клиентите могат да открият още предложението на SDI с няколко вида застраховки, включително и туристическа, която важи за цяла България, а офертата ще продължи и през юни.

В допълнение клиентите на веригата могат да открият редица бонуси и отстъпки и от други партньори на Lidl Plus, като бензиностанции ОМВ, Софийската опера и балет, а с Pixiphotobooks и 20% намаление за фото книга спомените от пролетните приключения ще останат запечатани.

Lidl има и още една свежа изненада за всички потребители на приложението.  След пазаруване в магазина всеки, сканирал своето Lidl Plus приложение на касата, може да се включи в играта “Пролетна рулетка” и да разбере дали печели награда.


loading...