Лидл сваля цените намаления с Lidl Plus 50% намаление на цената

Изгодните оферти включват разнообразие от най-използваните в домакинството стоки

29 февруари 2024 г., София. 50 разнообразни хранителни и нехранителни продукта с намаление до 50% могат да открият клиентите на Lidl от 4 до 31 март във всички 127 магазина в цялата страна.

Още от понеделник (04.03) потребителите могат да се възползват от специалните намаления за продукти като едросмляна лютеница „Родна стряха”, както и кисело мляко, отново на собствената марка на Lidl само за 0,99 лв. По-бюджетно клиентите могат да заредят хладилника и с кашкавал на Milbona за 13,19 лв., както и лионски салам за 3,49 лв. вместо 6,99 лв. Сред специалните оферти през целия месец март могат да се открият разнообразие от ядки, хумус и сладки изкушения с нови цени като обичаното от мнозина десертно барче с извара и ядки, което сега е достъпно за 0,59 лв. От Lidl са помислили и за домашните любимци със специални оферти за всички стопани, които искат бързо и удобно да набавят необходимото за дома.

Намаленията до -50% включват и напитки, сред които испанско розе, различни видове бира, както и уиски, а за почитателите на кафето Lidl предлага специални цени за още повече ароматни моменти сутрин.

По време на акцията се предлага и богат асортимент от нехранителните продукти с – 50% намаление – от хигиенни продукти до препарати за почистване на дома и. В предстоящата седмица клиентите могат да се възползват от течен перилен препарат от 5 л., който стига за до 100 изпирания за 25,99 лв. вместо 29,99 лв.

Освен специалните намаления през месец март, потребителите имат възможност да пазаруват още по-изгодно с всички промоции и купони в приложението Lidl Plus, с което да спестят допълнително над 100 лв. на месец от общата стойност на пазаруването.

……………..

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 127 магазина в 54 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.


loading...