Омбудсманът на България Мая Манолова и вероятен кандидат за кмет на София се появи и в популярната мрежа на фолкпевиците и моделките „Инстаграм“. Националната защитничка е направила профила си там вчера и вече е публикувала няколко свои снимки.

Във фейсбук тя написа, че много приятели и познати я съветвали да се появи и в „снимковата“ мрежа, защото трябвало не само да казва какво върши, а и да го показва.

По-любопитното е, че Мая Манолова вече е последвана от близо 1000 души в „Инстаграм“, а тя самата се оказа фенка на много родни и чужди звезди, сред които актьорите Радина Кърджилова, Юлиян Вергов, моделката Диляна Попова, но и на политици – Барак Обама и за изненада… евродепутатът от Демократична България Радан Кънев.

Мая Манолова срещу рестрикцията пенсионери да заемат държавна службаОмбудсманът на Република България, Мая Манолова даде на Конституционния съд забраната пенсионери да …Jan 9 2019skafeto.com

Вчера Манолова се срещна с жители на кв. „Обеля“ и точно като кметицата Йорданка Фандъкова, снима видео от метрото, за да обяви сбирката.
Мая Манолова тропна по масата: Защо в държавата с най-ниските налози горивата са най-скъпи?Държавата трябва да даде отговор на въпроса защо при най-ниските нива на налозите у нас, цените на г…Nov 20 2018skafeto.com

loading...