стани богат бнт

Любимото предаване на много българи „Стани богат“ ще продължи да се излъчва по БНТ от есента в продължение на близо 4 месеца – до края на 2019 г., съобщи сайтът Lupa.bg, позовавайки се на свой източник в държавната медиа. Само преди ден в официално съобщение до пресата ръководството на телевизията потвърди, че спира славната игра, но ще покаже заснетите вече епизоди.

БНТ разполага с резерв от 32 издания на „Стани богат“. Те ще започнат да се излъчват от средата на септември, но не както бе досега – всяка вечер, а само в събота и неделя. Най-вероятно предаванията ще текат в 19 часа, преди централните новини.

По този начин играта ще е в ефир до края на годината и така си гарантира относително висок рейтинг.

Михаил Билалов превзема ефира от септември: Народът лудна по „Стани богат“, Джаро влиза в „Скъпи наследници“Хитовият актьор и любимец на тв зрителите Михаил Билалов превзема ефира от септември! Почитателите н…Aug 29 2018skafeto.com

Телевизията вероятно ще покаже и повторенията на викторината през идната година, така че е възможно „Стани богат“ да е в ефир до края на 2020 г., уточни източник от „Сан Стефано“ 29.

Както се казва „щастие в нещастието“!

Излагация в „Стани богат“: Михаил Билалов е в шокСъвсем скоро стартира телевизионната игра „Стани богат“, но този път в ефира на Българската национал…Mar 8 2019skafeto.com

loading...