Александър Вулин
Министърът на отбраната на Р Сърбия Александър Вулин

Министърът на отбраната Александър Вулин заяви днес, че България позволява на други да избират приятелите и враговете ѝ, което Сърбия не би допуснала, предаде ТАНЮГ, цитирана от news.bg.

„България знае как да остави другите да избират приятелите и враговете си. Сърбия не позволява и като независима държава решава сама и избира приятелите си. България има свои проблеми и оставя други да се грижат за тях“, каза Александър Вулин.

Така той коментира изявление на българския външен министър Екатерина Захариева, с което тя отхвърли обвинението на председателя на парламентарната комисия за Косово Милован Дрецун, че в Сърбия е активна българска разузнавателна мрежа.

Александър Вучич: Видеото с агента на ГРУ в Сърбия е истинскоПрезидентът на Сърбия Александър Вучич обяви, че записът, на който служителят на руското ГРУ Георгий…Nov 22 2019skafeto.com

Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че записът, на който служителят на руското ГРУ Георгий Клебан вербува високопоставен сръбски служител, е автентичен.
Сърбия: България има голямо разузнавателно присъствие у насБългария има голямо разузнавателно присъствие в Република Сърбия. Тя участва в шпионския център в Ск…Nov 21 2019skafeto.com

loading...