надви рака

Англичанката Трейси Фийлдс надви рака на гърдата и година по-късно спечели 2,5 млн. паунда от лотарията, пише Дейли Мирър, цитиран от lupa.bg. Дамата била толкова шокирана от късмета си, че първото нещо, което купила с парите от печалбата, били бисквити за кучето си.

Британката казва, че след като научила за коварната болест, в нея се е породило чувството, че някак си ще спечели много пари.

Трейси, която е на 51 години, напипва бучка в гърдата си. Отива на лекар, който я изпраща на скенер и изследвания, от които става ясно, че е болна от рак в трета степен. Малко след това Трейси започва шестмесечна химиотерапия, а после се подлага и на четириседмична лъчетерапия.

Англичанка надви рака и спечели 2,5 млн. от лотария

Британката не крие, че по време на цялото лечение не спирала да си купува лотарийни билети. Година по-късно лекарите ѝ съобщили щастливата новина, че е напълно чиста от ракови клетки. Месец след това Трейси печели от лотарията точно 2 561 593 паунда.

Англичанка надви рака и спечели 2,5 млн. от лотария

Въпреки, че все още не може да се нарадва на огромния си късмет, англичанката все още ходи на редовни прегледи и на ядрено-магнитен резонанс.

Стефан Данаилов има голяма метастазаАктьорът Стефан Данаилов, който лежи в реанимацията на ВМА с дихателна недостатъчност, която затрудн…Nov 7 2019skafeto.com

loading...