байдън корупция Американският президент Доналд Тръмп коментира, че Русия е създала собствено хиперзвуково оръжие, след като е получила информация за подобни технологии от администрацията на своя предшественик Барак Обама. тръмп избори нов рекорд сащ финансирането на СЗО Тръмп лаборатория

Американският президент Доналд Тръмп обвини конкурента си Джо Байдън, че е корумпиран след скандала с бизнеса на сина му Хънтър Байдън и украинска енергийна компания.

„Вицепрезидент Байдън, вие дължите извинение на хората в Америка, защото се оказва, че сте корумпиран политик“, каза Тръмп на митинг пред съмишленици в Де Мойнс, щата Айова Семейство Байдън се отнасяше към вицепрезидентството като корпорация с нестопанска цел, летяща по целия свят, събираща милиони долари от Китай и Украйна и Русия и други страни.Джо Байдън олицетворява егоистичните и корумпирани глобалисти, които станаха богати и могъщи за ваша сметка.“

Тръмп обвини и социалните мрежи, че имат двоен стандарт. Той каза, че те не са премахвали оспорвани истории за предполагаемите му връзки с Русия, но свалят същите материали за Байдън веднага.

Припомняме, че преди това Байдън нападна държавния глава – този път за коронавируса. Той заяви, че Доналд Тръмп гледа на по-възрастните избиратели като на „излишни“ и „забравени“.

Демократът посети Флорида във вторник, ден след визитата на американския лидер в щата, която бе първата извън Вашингтон от потвърждението, че е с коронавирус.

Пред 50 души, спазващи дистанция, в Южна Флорида Байдън атакува американския лидер Доналд Тръмп, че безотговорно е пренебрегнал заплахата от коронавируса за възрастните хора.

„За Доналд Тръмп вие сте излишни. Вие сте забравени. Вие буквално сте никой. Така гледа той на възрастните. Така гледа на вас“, предупреди кандидатът на демократите.

Той добави, че е разочарован от действията на американския лидер в борбата с коронавируса.

„Колкото по-дълго Доналд Тръмп е президент, толкова по-безразсъден е. Слава Богу имаме само още три седмици“, подчерта Байдън.

Социологическо проучване на Opinium Research и „Гардиън“ показва, че в страната Байдън води на държавния глава Доналд Тръмп с рекордните 17% във финалната фаза на предизборната кампания.

loading...