Алек Болдуин е бил „в истерия и абсолютно неутешим с часове“, след като застреля и уби оператора Галина Хътчинс на снимачна площадка на „Rust“ в четвъртък следобед, пише Дир.бг, цитирайки „Dail mail“.

63-годишният актьор беше забелязан да прегръща съпруга и сина на Хътчинс -Мат и Андрос, пред хотела им в събота в Санта Фе.

Алек Болдуин прегърна сина и съпруга на застреляната операторка (СНИМКИ)

Междувременно бащата на Галина – Анатолий Андросович каза, че не обвинява изобщо Болудин. Той хвърли вината на оръжейниците на продукцията, които са отговорни, че са дали в ръцете на Болдуин заредено оръжие.

Сега Анатолий се бори да осигури визи, за да могат съпругата му Олга и дъщеря му Светлана да влизат в САЩ, за да бъдат със съпруга и сина на Галина в този тежък момент. „Все още не можем да повярваме, че Галина е мъртва и майка й е полудяла от мъка“, каза Анатолий пред „Sun“ в неделя. Най-тежко е за момчето, смята дядото.

В събота източници на „Daily Beast“, заявиха, че Хана Гутиерес-Рийд, 24-годишната оръжейничка на снимачната площадка, е била „невнимателна“ и преди това, когато по време на снимките на друг филм, е дала пистолет на 11-годишна актриса.

Алек Болдуин прегърна сина и съпруга на застреляната операторка (СНИМКИ)

„Тя беше малко небрежна с оръжията, размахваше ги от време на време. Имаше няколко пъти, когато тя зареждаше патроните по начин, който смятахме, че е опасен“, казал източник, който е работил с Гутиерес-Рийд по предстоящия филм на Николас Кейдж „Старият път“. Зареждала оръжията на земята, където имало камъчета и друг прахоляк и колегите й се чудели дали не попаднало нещо в цевта тогава.

„Cold gun“— извиква Дейв Холс, помощник режисьор на филма, преди да предаде пистолета на Болдуин, като използва фразата, за да сигнализира на актьорите и екипа, че пистолетът е безопасен за стрелба.

Секунди по-късно, заснемайки сцена в църква, Болдуин очевидно е насочил оръжието към камерата и е натиснал спусъка, с което случайно уби Галина Хътчинс, докато го снима, и нарани режисьора Джоел Соуза, който стоял зад нея.

Виж още:Родителите на убитата от Болдуин операторка: Някой трябва да платиРодителите на операторката Галина Хътчинс, която беше застреляна случайно от актьора Алек Болдуин по…Oct 24 2021skafeto.com

Каскадьор за инцидента с Болдуин: Само оръжейник може да дава на актьорите оръжиеИнформацията, че асистент-режисьор е дал оръжието на Алек Болдуин и е го е уверил, че е безопасно, п…Oct 23 2021skafeto.com

Коя е Галина Хътчинс – жената, чийто живот бе отнет от Алек Болдуин42-годишната операторка Галина Хътчинс, която вчера загина при нещастен случай на снимачната площадк…Oct 22 2021skafeto.com

Алек Болдуин уби човек и рани друг по време на снимкиОператорът Галина Хътчинс е починала на снимачната площадка на уестърна Rust в Санта Фе (Ню Мексико)…Oct 22 2021skafeto.com


loading...