коронавирус денонощие

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

За първи път пациенти, заразени с новия коронавирус, разказват за борбата с болестта по време на лечението си от болница в Белгия.

„Аз съм в университетската болница. Трябва да ви кажа, че е ужасно. Ако ви пипне , е ужасно. Искам да предупредя хората да си останат вкъщи, да не се ръкуват с други, особено важно е да не се целуват. Запазете дистанция и не отивайте при приятелите си. Наистина. Не мога да ви опиша колко е лошо“, споделя фотографът Зегер Гаре, цитиран от bTV.

„Остри болки в главата, врата, раменете, гърба – като с нож. Не издържам. Направих всичко. Дори пях песни, за да не се предавам… Съжалявам. Моля ви, не причинявайте това на никого. Останете си вкъщи. Наистина е така, не преигравам. Длъжна съм да го направя, за да предупредя хората. В една минута се чувствате добре и си мислите, че вече се оправяте. Внезапно обаче идва болката, която не може да се опише. Ад е!“, разказва Амарилис Добелаер.

Виж още:„Епидемия“ от престъпления заради коронавирусаПрестъпленията нарастват стремително при пандемията от коронавируса, тъй като престъпниците и органи…Mar 27 2020skafeto.com

Ето кой подпали целия свят – разкриха нулевият пациент с коронавирус в Ухан!Установен е нулевият пациент на пандемията от коронавирус, която обхвана целия свят – това е 57-годи…Mar 27 2020skafeto.com