Българин моторист Хага

27-годишен българин подгони и прегази моторист в Хага. Инцидентът е станал в събота вечерта при спор на пътя, съобщава Bg-voice.com.

35-годишният мъж бил засечен и леко блъснат от „Мерцедес“-а на българина и решил да му потърси сметка. Вместо разбиране обаче, се стигнало до лют скандал. Тогава холандецът си свалил каската и счупил страничното стъкло на немското возило. Младият българин не издържал и изскочил от колата с идеята да набие агресора. Холандецът обаче се качил на скутера си и потеглил.

Това не отказало българина, който го подгонил с колата си. Минал на червен светофар и го блъснал с все сила. Според очевидци, сред която е и Натали, младо момиче, което станало свидетел на грозната случка, мотористът излетял няколко метра след удара и паднал на асфалта. В резултат на това получил множество травми – счупени китки, счупени прешлени и множество натъртвания по цялото тяло.
Българин подгони с колата си и прегази моторист в Хага (СНИМКИ)

„Никой не реагира. Най-странното е, че до шофьора имаше бременно момиче, но той не се притесни от това и прегази човека“, разказва Натали.

От полицията в Хага казаха, че българинът е арестуван.

Виж още:Най-малко 23 години затвор за българина Денис, заклал сина и жена си в АнглияНай-малко 23 години затвор получи българинът Денис Бейтула, който намушка съпругата си и 3-седмичния…Dec 20 2019skafeto.com

loading...