българска учителка Лондон

Млада българска учителка по виолончело в Лондон изчезна в британската столица. Тя не се явила цяла седмица на работа. Близките й се опитали да подадат сигнал в полицията, но няколко дни органите на реда не я обявили за издирване. Накрая, все пак търсене започнало, пише bg-voice.com.

Така 26-годишната Пенка Петкова била намерена пред дома й в неадекватно състояние. Тя казала на униформените, че просто е загубила ключа си и за това не се е прибирала.

Те обаче решили да я закарат в болницата. С кратък престой там, тя отново е избягала и в момента се издирва.

Близки на Пенка разказват, че тя е изключително скромно момиче. Никога не давала признаци, че има някакви проблеми. Те обаче се съмняват, че е възможно тя да е отключила някакво психично заболяване.

Виж още:Българка участвала в подпалването на Родос (ВИДЕО)Противопожарната служба на гръцкия остров Родос е задържала 57-годишна българка за три палежа преди …Aug 18 2021skafeto.com

Това е българката Ани, задържана за „ало“ измами в ГърцияГръцката полиция обяви самоличността на жената от България, която участвала в група за телефонни изм…Aug 15 2021skafeto.com


loading...