вучич проблеми

Президентът на Сърбия Александър Вучич има хронични, малки проблеми със сърцето, но в петък състоянието му сериозно се влоши и той реши да се обърне към лекарите във Военномедицинската академия, каза днес сръбският министър на здравеопазването д-р Златибор Лончар за Танюг.

Веднага след приемането му бе преценено, че има опасност за живота му, каза министърът. Лекарите незабавно са предприели всички необходими мерки за саниране на сериозното състояние на президента, а Вучич реагирал добре на предписаната му терапия.

Лекарските екипи все пак препоръчали на президента през следващите дни да намали редовната си дейност, за да се възстанови напълно от влошаването на здравословното му състояние, до което се стигна в петък.

Борисов до Вучич: Между България и Сърбия няма вече „Берлинската стена“Можем да кажем като германците, че от днес Берлинската стена между България и Сърбия падна. Това зая…Nov 9 2019skafeto.com

Вучич бе приет в петък във ВМА заради сърдечно-съдови проблеми. Той съобщи вчера, че от понеделник – 18 ноември, ще продължи да изпълнява задълженията си „Още от понеделник ще работя с пълна сила“, написа президентът в Инстаграм.

Александър Вучич приет по спешност в болницаСръбският президент Александър Вучич е приет по спешност във Военно-медицинската болница в Белград, …Nov 16 2019skafeto.com

loading...