Галактическа федерация

Според бившия ръководител на израелската програма за космическа сигурност Хаим Ешед САЩ и Израел са осъществили контакт с извънземна “Галактическа федерация”. Това обаче се пази в тайна, защото човечеството не е готово, цитира военния “Дейли мейл”.

87-годишният израелец твърди, че извънземните няма да излязат на открито, докато човечеството не еволюира. Хаим Ешед, който ръководи 30 г. израелската космическа сигурност, разкрива още, че пришълците управляват подземна база на Марс в тайно сътрудничество с Вашингтон.

Експертът не уточни от колко време извънземните се крият в сянка, но обяви, че част от предполагаемия контакт с тях е бил осъществен по време на президентството на Доналд Тръмп. Според Ешед, Тръмп е бил на път да разкрие извънземното съществуване, но зелените човечета от Галактическата федерация го убедили да изчака, докато хората започнат да възприемат идеята за тях.

“Те не искат да предизвикват масова истерия. Първо искат да ни направят разумни и разбиращи. Те чакат човечеството да се развие и да достигне етап, в който като цяло ще разберем какво са Космосът и космическите кораби”, заяви Ешед. И допълва, че има подписан договор с тях да се правят експерименти. Извънземните също изследвали и опитвали да разберат Вселената и хората им били нужни като помощници.

Бившият космически експерт твърди, че разкрива информацията сега, тъй като нямало какво да губи. Когато се пенсионира през 2011 г., Хаим Ешед е описан в израелските медии като “бащата на сателитната програма на Израел”. Причината е, че той изпраща шпионски сателити да следят Иран.

Вижте още:
Експерти от НАСА смятат, че извънземни са ни предупредили за COVID-19Известен анализатор на сигнали на NASA и експертен криптограф казва, че задълбоченият анализ на елек…Dec 1 2020skafeto.com

Мистерията на извънземните фигури от Нуку ХиваЧетириъгълният остров Нуку Хива представлява атол с площ 330 квадратни километра, дължината му е 30 …Aug 11 2020skafeto.com

Историята на извънземните черепи от ПаракасПрез 1928 г., изучавайки античната култура от 4-3 в. пр.н.е. в Паракас, Южно Перу, археологът Хулио …Apr 26 2020skafeto.com


loading...