чипа на Бил Гейтс се изгаври с Илон Мъск Пандемията от COVID жени за 2022 след развода Мелинда развода интервю прогноза

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Американският милиардер Бил Гейтс вярва, че пандемията от COVID-19 ще бъде последната пандемия, която ще засегне света. Гейтс се обърна към конференцията TED, където напомни, че е предупредил за възможността от пандемия преди години и че е трябвало да сме по-добре подготвени за това.

“Много хора видяха предупреждението, но 90 процента след това беше твърде късно. Няма група от експерти по превенция на пандемията. Ето защо предлагам да се формира Отговор и мобилизация срещу глобалната епидемия (GERM).

Тази група ще работи само за превенция на пандемии и ще се състои от различни експерти. Той трябва да се състои от 3000 души, а работата му ще се координира от Световната здравна организация (СЗО) и ще функционира в цял свят”, каза Гейтс.

“Бихме работили със страни, които са в челните редици на укрепване на здравните си системи. Първите 100 дни са от решаващо значение, тъй като вирусът се разпространява експоненциално. В тази пандемия, ако бяхме действали през първите 100 дни, щяхме да спасим живота на 98% от хората, загубили живота си”, обясни американският милиардер.

Той каза, че трябва да действаме, преди да стигнем до точката, в която имаме нужда от ваксини.

“Имаме нужда от ваксини, които ще бъдат ефективни срещу различни варианти на вируса. Инвестициите трябва да се правят на три нива: контрол на инфекциозните заболявания, изследване и развитие на тези здравни системи. Няма да е евтино, но ще спаси животи и ще спести пари в дългосрочен план“, каза Гейтс и добави, че ще струва десетки милиарди долари.

“Нека да погледнем назад към това, което преживяхме. Международният валутен фонд (МВФ) изчислява, че коронавирусът струва на света 14 трилиона долара.”

В края на речта си той коментира „конспиративните теории, че е виновен за коронавируса“.

Фондация Гейтс участва в разработването и финансирането на ваксини, защото е спасила животите на милиони.

„Ирония е, че някой казва, че използваме ваксини, за да убиваме хора, да правим пари и да предизвикваме пандемия“, каза Гейтс.

Вижте още:
Бил Гейтс променя фокуса на инвестициите си, предвиждайки бъдеща кризаПоследните ходове на фондовата борса, направени от известния милиардер и филантроп Бил Гейтс, накара…Mar 2 2022skafeto.com

След развода: Бил Гейтс с брюнетка и блондинка (Снимка)Като един от най-богатите и успели хора на планетата, биографията на Бил Гейтс няма как да не е исти…Mar 22 2022skafeto.com


loading...