Гислейн Максуел

ФБР арестува дългогодишната приятелка на Джефри Епстайн и предполагаем сводник Гислейн Максуел по обвинения в секс трафик и други. Обвиненията срещу дъщерята на любимеца на Тодор Живков – Робърт Максуел, са свързани с разследване на федерални прокурори в Ню Йорк за извършени сексуални престъпления от Епстайн над непълнолетни, информира ЕнБиСи.

Арестът е извършен дни преди да се навърши една година от задържането на Епстайн, обвинен в сексуален трафик на непълнолетни.

Американската медия съобщава, позовавайки се на източници от ФБР, че Максуел е арестувана в Ню Хампшър. Тя ще се яви пред федерален съд още днес.

Жертви на Епстайн призовават и за задържането на дъщерята на бившия медиен магнат Робърт Максуел, откакто бяха повдигнати обвинения срещу Епстайн през юли.

Милиардерът се самоуби в ареста в Ню Йорк. Има конспиративни теории, че е бил убит, тъй като много влиятелни световни личности са участвали в организирани от Епстайн партита и оргии с непълнолетни.

Епстайн беше приятел с президентите Доналд Тръмп и Бил Клинтън.

Вижте още:
Нов скандал с Бил Клинтън, като има и българска връзкаБившият президент на САЩ Бил Клинтън, който бе замесен в грандиозен скандал заради сексуалната си аф…May 29 2020skafeto.com

Принц Андрю не оказва съдействие по случая с елитните оргии на ЕпстайнБританският принц Андрю не е оказал сътрудничество“на ФБР при разследването на покойния сексуален пр…Jan 28 2020skafeto.com

loading...