гръцки певец българската си съпруга

Известният гръцки певец Темис Адамантидис е пребивал редовно българската си съпруга Анастасия Стефанова. Това обяви самата тя пред местните медии. Повод за признанията й стана арестът на бившия й мъж, пребил колежката си Барбара Кирки миналата седмица. Изпълнителят бе пуснат в събота по обяд с ограничителна заповед да не я доближава на 100 метра, както и да не й звъни по телефона, нито да й праща съобщения.

Барбара е била пребита до смърт от Темис заради мобилен телефон. „И аз, която съм майка на неговите деца, също съм преживявала такива инциденти пред очите на непълнолетните ни деца“, каза Анастасия Стефанова. Тя обясни, че в миналото се е обръщала към властите, когато са се случвали инцидентите.

„Удари ме и излезе от къщата, извиках полиция, децата плачеха”, описа нашенката.

Тя е завела дело срещу него, но то не е стигнало до съда заради пандемията. Затова се е принудила да си вземе децата и да се прибере в България, където живее през последната година.

Анастасия разкрива още, че певецът е бил напълно безразличен към наследниците си, нито пък им е давал пари. „Псувал ме е, псувал е и децата, особено това, което е на 12 г.“, изплака българката. Тя говори и за пристрастеността му към хазарта. „Нелегалните гонки с мотори са му слабост, срещах го там и денем, и нощем“, добавя още жената.

„Познавам и съпругата му, и децата им. Не знам дали им е давал пари, но съм виждала да ги води на излет. Много съм изненадана от случилото се, тъй като не съм го виждала дори да повишава тон, толкова е спокоен. Барбара също съм я срещала, изглеждаха толкова влюбени, но не мога да знам какво става в къщата им“, коментира гръцката певица Саса Баста.


loading...