владимир путин ердоган

Турският президент Тайип Ердоган смята руския си колега Владимир Путин за честен човек, който държи на думата си, информира ТАСС.

По-рано руският президент в отговор на въпрос от голямата пресконференция заяви, че Ердоган е човек, „който държи на думата си“, независимо от своите възгледи, независимо как изглеждат отделни въпроси.

„Тези думи, които описват и него самия каза президентът на Турция, отговаряйки на въпрос на журналисти след петъчната молитва. „Запознавайки се с господин Путин го видях точно в такава светлина. Той действително е честен човек“, каза Ердоган.

Ердоган също отбеляза, че Русия е станала „рядка страна, която спазва обещанията си, с която се получи силна връзка. Ние (с Русия) уверено следваме целите си и съм сигурен, че ще продължим да го правим“, каза турският президент.

Вижте още:
Путин нареди спешен отговор на разполагането на ракети до границите на РусияРуският президент Владимир Путин е наредил на военното министерство на Русия да реагира незабавно на…Dec 21 2020skafeto.com

Путин определи главните задачи на спецслужбите на РусияРуският президент Владимир Путин по време на посещението си в централата на руската служба за външно…Dec 20 2020skafeto.com

loading...