есекс камиони на смъртта

Контейнерът, в който бяха намерени телата на 39 души, опитващи се да влязат нелегално във Великобритания, е бил част от конвой с три камиона. Това разкриват роднини на загиналите, цитирани от „Скай нюз”.

Те смятат, че над 100 мигранти са били вкарани на Острова с тези камиони.

Смята се, че две от превозните средства са изпълнили маршрута си, но третият, който превозвал мъртвите мигранти, се е забавил на неизвестно място.

Крайната дестинация на другите два камиона не е известна. Католическият свещеник Антъни Данг Хуу Нам от виетнамската провинция Нгхе Ан, споделя, че в градчето, от което се смята, че са повечето жертви, усилено се твърди тази версия.

Той замият знаел за над 100 души, които били тръгнали „към нов живот”.

Полицията в Есекс вече работи по идентифицирането на 39-те тела, които бяха намерени в контейнера на камиона „Скания” с българска регистрация в градчето Грейс източно от Лондон.

Разпознаването ще стане чрез снемане на отпечатъци. Освен шофьора Мо Робинсън, за масовата смърт на мигранти бяха задържани още трима души.

25-годишният Морис Робинсън беше арестуван и обвинен в престъпления за трафик на хора и пране на пари, съобщиха от полицията в Есекс.

Други трима – мъж и жена, и двамата на 38 години, от Уорингтън, Чешир и 48-годишен мъж от Северна Ирландия остават в полицейския арест. Те бяха арестувани по подозрение за убийство и трафик на хора в престъпна група.

За мъж на 20 години, арестуван от ирландската полиция в Дъблин, се казва, че представлява „интерес“ за разследването.

Вижте още:Излязоха още страшни подробности за труповете на мигранти в камиона-ковчегСледствените органи на Великобритания продължават да разследват смъртта на 39 мигранти, които бяха н…Oct 26 2019skafeto.com

Извънредно: Би Би Си съобщи кои са мъртъвците в камиона ковчег39-те тела, открити в камиона ковчег вчера в Англия, са на китайски граждани, предаде Би Би Си.

Разбра се какво има на адреса във Варна, на който е регистриран камионът ковчегС кораб, потеглил от белгийското пристанище Зеебрюге, е пристигнало в сряда в 00:30 ч. в пристанище …Oct 24 2019skafeto.com


loading...