Индийка погреба мъжа си жив
Снимка: Arti Agarwal from Pexels

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Жителка на индийския град Ченнаи в щата Тамил Наду е заподозряна, че е погребала мъжа си жив. Според публикация в „Трибюн Индия“, тя е направила това по негова молба, тъй като мъжът смятал, че така ще постигне безсмъртие.

Дъщерята на Нагарадж, която работела като IТ специалист, се прибрала в четвъртък и установила, че баща ѝ го няма, а майка ѝ – 55-годишната Лакшми, не казала нищо. Едва в събота, след продължително настояване, тя признала на дъщеря си, че баща ѝ е пожелал да бъде погребан жив, за да може да постигне безсмъртие.

Съпругът, 59-годишният Нагарадж, след като посетил няколко храма в Тамил Наду, казал на хората, че общува директно с Бога и че е свещеник. Освен това построил малък храм в задния двор на дома им и го използвал, за да пророкува на хората, които идвали там.

Според свидетелските показания на дъщеря му, във вторник, 16 ноември, Нагарадж е получил болки в гърдите и е казал на съпругата си, че ще умре. Той я помолил да го погребе жив, за да може да постигне безсмъртие.

След като изпаднал в безсъзнание, Лакшми повикала двама работници и им казала да изкопаят голяма яма, като обяснила, че това е резервоар за вода.

Тя погребала Нагарадж на 17 ноември, сряда, докато той бил в безсъзнание.

Полицаите изкопали тялото от ямата и го изпратили за аутопсия, която трябва да покаже дали мъжът е бил погребан жив.

Вижте още:
Кои са племената, които могат да ви изядат или пренесат в жертваВ миналото канибализмът е бил разпространен по всички части на света. С развитието на цивилизацията …Sep 10 2021skafeto.com