Кадиев Сеул

Детето на българския политик Георги Кадиев е в южнокорейската столица Сеул, където на Хелоуин парти бяха смачкани 151 предимно млади хора, които загинаха, пише 24 часа.

„Да изпратиш детето си да учи в един от най-сигурните градове в света и над 50 души да загинат, смачкани от тълпата по време на Хелоуин парти. Тя е добре. Но тази нощ млади хора няма да се приберат у дома. Не знам какво друго да кажа, освен ПАЗЕТЕ СЕ. Винаги и навсякъде“, написа Кадиев в профила си във Фейсбук.

Множество предимно млади хора, празнуващи Хелоуин в Сеул, попаднаха в капан и бяха смазани, след като тълпа навлязла в тясна уличка. Служители на спешната помощ и минувачи отчаяно са правили изкуствено дишане на хора, лежащи по улиците след блъсканицата в столичния квартал Итауон. Въпреки това последните данни от Сеул са за 151 загинали души.

Виж още:Кървав Хелоуин в Сеул: 151 загинали и над 150 ранени на уличен купон (ВИДЕО 18+)Вече се съобщава за 151 загинали на завършило трагично градско празненство за Хелоуин в Сеул, съобща…Oct 30 2022skafeto.com


loading...