есекс камиони на смъртта

39-те тела, открити в камиона ковчег вчера в Англия, са на китайски граждани, предаде Би Би Си.

Цитираната медия допълни, че информацията за националността на хората, загинали в тежкотоварния автомобил, все още не е потвърдена официално и разпитът на Морис (Мо) Робинсън не е приключил.

Вчера от полицията първоначално обявиха, че ремаркето ковчег било пристигнало от Ирландия през уелското пристанище Холихед. Оказа се, че е транспортиран от Зеебрюге (Белгия) направо на Острова в Пърфлийт, едно от не толкова добре проверяваните портове в долното течение на Темза след Лондон.

Онлайн изданието на „Дейли Мейл“ съобщава, че 25-годишният Мо Робинsън е взел товара на пристанище Пърфлийт късно миналата нощ. След това със своя камион „Скания“ с българска регистрация е докарал ремаркето в индустриалната зона „Уотърглейд Индастриал Парк“ на около 30 км източно от Лондон.

Още няма информация откъде е пристигнал в Зеебрюге контейнерът. Според Би Би Си мигрантите плащат до 10 000 паунда, за да бъдат вкарани нелегално на Острова.Разбра се какво има на адреса във Варна, на който е регистриран камионът ковчегС кораб, потеглил от белгийското пристанище Зеебрюге, е пристигнало в сряда в 00:30 ч. в пристанище …Oct 24 2019skafeto.com

Ужасът в Англия: 25-годишният Мо е шофьорът на камиона ковчег, наричал го е „Полярния експрес“ (СНИМКИ)Стана ясно кой е 25-годишният шофьор на камиона „Скания“, в който бяха открити 39 трупа в английския…Oct 24 2019skafeto.com


loading...