Ким Чен Ун лепенка

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун бе забелязан с тъмно петно и лепенка за рани на главата. Изображения от корейската национална телевизия показват мистериозно черно петно на тила му, частично прикрито с цитопласт.

За момента остава загадка какво е причинило тези следи по главата на тоталитарния лидер. Може да е белег за някакво скрито заболяване, а може и просто да е ударил главата си в рафт или шкаф, пишат световните медии. Това, което се знае с относителна яснота е, че се е появил някъде след 11 юли. Именно тогава камерите са уловили Ким и на записа не личи подобно нещо.

В материала си южнокорейския сайт NKNews показва сравнителни снимки на ръката на Ким през март миналата година и насетне, от които става ясно, че каишката на неговия луксозен часовник е била по-стегната в миналото. Това обстоятелство предизвика поредни спекулации, че Ким, който би трябвало да е около 38-годишен, е свалил няколко килограма. Националната разузнавателна служба на Южна Корея заяви пред депутатите миналата година, че Ким е напълнявал „значително“ с всяка изминала година, откакто пое властта през 2011 г., а миналата година той е бил поставен на специална диета.

Мистериозна рана бе забелязана на главата на Ким Чен Ун
Часовникът на ръката на Ким вече не е толкова стегнат

Вижте още:
Сестрата на Ким Чен Ун заплаши Байдън: Може да не спиш спокойно следващите четири годиниСАЩ да не участват във враждебни действия спрямо КНДР, а стопанинът на Белия дом „по-добре да не вър…Mar 16 2021skafeto.com


loading...