Балкански поток тръби
Бойко Борисов

Историята около „Къщата в Барселона” става все по заплетена и колкото повече Борисов отрича, толкова повече СИК-аджийското му мутренско минало и връзки прозират зад цялата история, пише сайтът
Управителката на магазина в Барселона е свързана с любовницата на Самоковеца

Миглена Христова Николова е назначена за управител на въпросният магазин свързан от испанските власти с Борислава Йовчева на 02.08.2019г.

На тази снимка Миглена Николова е с персонала на магазина (блондинката с роклята) Снимиките са от публикация на сайта Биволъ.

Управителката на магазина в Барселона е свързана с любовницата на Самоковеца

А това е от инстаграм профила на Христова – определя Цеци Красимирова за свой „ментор, гуру и пример за безброй неща”.

Управителката на магазина в Барселона е свързана с любовницата на Самоковеца

Съпруг на управителката на магазина Миглена Николова е Илиян Пенев – Мацола. Пенев е съдружник на Стоичков и е един от заможните русенски бизнесмени. Той държи всички заведения от веригата Хепи в региона, а преди време открива ресторант и в Барселона. Русенският бизнесмен е разследван в миналото за контрабанда от окръжната прокуратура в крайдуванския град.

Супер ресторант собственост на българи отвори лъскави двери в най-тузарската част на Барселона на 300 м.от емблематичната пешеходна „Ла Рамбла”„до площад Каталуня. Съсобственикът Христо Стоичков даде 40 минутно интервю за журналисти от най-гледаните испански телевизии и ТВ канали. Над 1000 представители на каталунския спортен, бизнес, културен и политически елит и хай – гости от България уважиха бляскавото парти за откриването на „Баркено”. Новият шикарен ресторант в меката на испанската кулинария – Барселона, се намира край площад „Каталуня” на метри от прочутия булевард „Ла Рамбла”. Информация на ухо: Съсобственици на шикарния кулинарен оазис са притежателите на познатата у нас верига „Хепи” Илиян Пенев и Орлин Попов в съдружие с футболните ни легенди Христо Стоичков и Лъчезар Танев. Триетажният гастрономически остров глези посетителите със специалитети от познатата с трапезните си гевезелъци местна кухня и средиземноморски вкусотии. Испански и български музиканти и певци веселят джет-посетителите в елитарния пиано-бар на заведението, където снощи , пленяващ глас изви поп звездата Мариана Попова. Едни от звездните „откриватели” на „Баркено” са представители на футболния съюз, предвождани от вицепрезидента Михаил Касабов, строителният предприемач и бивш футболен национал Георги Илиев-Майкъла, общинският съветник и ръгби началник Любомир Стоичков, актрисата Анета Сотирова, ръководителят на спортната редакция на бТВ Красимир Минев, вицепрезидентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков, Мирослав Печев-шеф на холдинга „СофСток”, футболният и бизнес човек Стойне Манолов бяха сред. Автор: Агенция „Тенев” Съсобственикът на верига „Хепи” Илиян Пенев и футболните легенди Христо Стоичков и Лъчезар Танев“

Управителката на магазина в Барселона е свързана с любовницата на Самоковеца

Снимка – Булфото – Христо Стоичков, Лъчезар Танев и Илиян Пенев

Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов, Борислава Йовчева, нейният магазин разкрит от испанските служби и връзката на управителката на този магазин с бившата любовница на убитият през 2003г. Косьо Самоковеца, Цеци Красимирова си имат своите взаимовръзки и предистория.

Хронологично е трудно да се проследят всички връзки, но отделни факти дават яснота за картината, в която образа на Бойко Борисов добива очертания на типична мутра с педофилски наклонности и мафиотски маниери.

Какво свързва Бойко Борисов с Косьо Самоковеца?

През 2008г. в свое интервю, като кмет на София, Борисов признава, че като главен секретар на МВР се е срещал със Самоковеца по повод отправени към него заплахи за убийство.

Самоковеца е убит на шести декември 2003г. на площад „Дам“ в Амстердам. Заедно с него е и Цеци Красимирова, която е тежко ранена след покушението, засегната от рикоширал куршум. Още същият ден изненадващо Бойко Борисов, който по това време е главен секретар на МВР заявява, че Антон Милтенов – Клюна ще поеме бизнеса на Самоковеца. Според повечето неофициални версии обаче, Самоковеца, който е свързан със структурите на ВИС е убит по поръчка на СИК, като причина е ключовата му роля в българският наркопазар. Обвързаностите на Бойко Борисов, който е пряко свързан със СИК с нарконалите от и до Турция за каптагон, амфетамини и наркотици са описани и в свидетелски показания на Васил Костов – Кеца пред шуменският окръжен съд. Той посочва Борисов, като отговорник за тези канали, като е присъствал на среща, на която е трябвало да се решават проблеми свързани с Косьо Самоковеца и Мето Илиенски, за когото Борисов се застъпил по неизвестни причини. Повече подробности може да прочетете тук:

Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак

4 дни след атентата срещу Самоковеца е убит и Тодор Димов – Чакъра. Убийството му е извършено при акция ръководена лично от Бойко Борисов, в качеството му на главен секретар на МВР. Случая се превръща в един от най-тежките скандали свързани с името на Борисов. По този казус България е осъдена в Европейският съд по правата на човека заради неправомерните действия на Борисов и МВР. Съдът констатира, че служителите на МВР са действали изключително брутално, като е използвана прекомерна сила. Майката на Чакъра, Мара Чакърова разказва, че той е бил предупреден за готвената срещу него акция с цел да бъде ликвидиран и затова се е барикадирал в къщата и обвинява директно Бойко Борисов за смъртта на нейният син.Разследването установява, че срещу Чакъра са изтреляни над 200 патрона от полицията. На място присъстват над 100 служители на МВР, включително и барети. Изстреляни са общо 15 ракети с гранатомет по личното разпореждане на Бойко Борисов.

https://offnews.bg/balgaria/borisov-ne-se-chuvstva-vinoven-za-smartta-na-chakara-121138.html

През 2004 в интервю за вестник „24 часа” Бойко Борисов заявява:

Потвърдих, че аз съм дал заповедта за стрелбата. Според мен сме действали абсолютно правилно и ако отново се наложи такава ситуация , ще действаме по същия начин. Ако има някой виновен, това съм аз.”

След осъдителната присъда срещу България, през 2013г. делото за смъртта на Чакъра е възобновено. Една от версиите за случилото се е, че Чакъра е убит заради връзката му с атентата в Амстердам, като е установено, че физическият убиец на Самоковеца, Еврин Векер се е срещал не веднъж с Чакъра в България. Друг известен човек от подземният свят, Димитър Вучев – Демби, който е бил в Амстердам по време на покушението обвинява директно Бойко Борисов в поръчителство на убийството на Самоковеца. Версията е , че Борисов е поръчал през Чакъра убийството на Самоковеца и след атентата Чакъра е трябвало да бъде ликвидиран, за да се заличат следите и връзката с поръчителя. За съжаление в България не може да се направи независмо разследване, което да установи всички тези обстоятелства и контакти.

Връзките на Борисов с контрабандата на амфетамини и наркотици, както и с руските зависимости на премиера са осветлени в публикуваните от Биволъ грами изтекли в Wikileaks. Грамите от 2006г. са от американският посланик Байърли с гриф „секретно“.

“Мръсотията”

Така е озаглавил Байърли раздела, резюмиращ криминалното минало на Бойко Борисов. По една случайност параграфът носи и “щастливия” номер 13, а в скобите след него е нивото на класификация, което никак не е случайно и отговаря на най-високото ниво на секретност за грамата SECRET//NOFORN.

Wikileaks: Бойко Борисов – мащабна контрабанда на амфетамини и зависимост от Лукойл

Връзката на управителката на магазина на Борислава Йовчева в Барселона с Цеци Карсимирова, бившата любовница на Косьо Самоковеца, който магазин бе разкрит от испанските власти във връзка с раследването им срещу Бойко Борисов за пране на пари е видна. БОЕЦ публикуваме тази нова информация на Биволъ и припомняме останалите събития и факти с цел да напомним за мафиотската същност на Борисов. А неговата слабост към „млади жени“ става известна след скандалните разкрития на тен исистката Сесил Каратанчева, че Борисов и е отправял сексуални предложения и пращал нецензурни СМС-и през 2005г., когато е била 14 годишна.

Не е известно от кога датира връзката на Борисов с Борислава Йовчева, но нейната слабост към Ermanno Scervino явно е от самото начало на нейната кариера, като манекенка. Ще е интересно някой да потвърди, дали Борисов е присътвал на това модно събитие от края на 2009г. с участието на Йовчева.

За сега е ясно, че в Испания има разследване срещу Борисов за пране на пари, корупционни схеми и руски зависимости по сигнал на БОЕЦ. Ясно е също така, че испанската прокуратура, полиция, медии и журналисти не са зависими от корпулентни влияния и разследването тъпърва ще разкрива нови подробности и факти около „Къщата в Барселона“ на Бойко Борисов и произхода на милионите, с които е осигурен охолният живот, престой и бизнес на Борислава Йовчева.

loading...