меган бижутата

Кралица Елизабет II си е поискала обратно бижутата, с които Меган Маркъл се кипреше доскоро. С отказа си да бъде „старши член“ на династията бившата актриса е загубила и правото си на достъп до трезора с бижутата, твърдят британски медии, цитирани от Нова тв.

Елизабет II е предупредила снаха си, че трябва да върне дори аксесоарите, които са й били дадени безвъзмездно. Между тях е и пръстенът с огромен син диамант, който й беше подарен след официалната сватбена церемония.

Бабата на принц Хари може да отиде докрай и да поиска обратно дори годежния пръстен с брилянти от колекцията на принцеса Даяна.

Принц Хари и съпругата му Меган, заедно със сина им Арчи, са вече в Канада, след като обявиха оттеглянето си като старши членове на кралското семейство.

В понеделник сутринта Меган бе уловена от папараци да разхожда сина си Арчи и двете си кучета в парк във Ванкувър. Херцогинята беше усмихната, с небрежно облекло и следвана от дискретна охрана.

През уикенда от Бъкингамския дворец оповестиха, че принц Хари и съпругата му вече няма да бъдат работещи членове на британската кралска фамилия, няма да използват титлите „кралски височества“ и няма да получават обществени средства.

Преди дни Хари призна, че е съкрушен от развоя на събитията. „Надявахме се да продължим да служим на кралицата, на Обединеното кралство и на военните асоциации, в които участвам, без да получаваме обществено финансиране. За жалост това не е възможно“, каза принц Хари.

Виж още:Далеч от кралския двор – Меган Маркъл сияе от щастие (ГАЛЕРИЯ)Всяко момиче мечтае някой ден да стане принцеса, а животът ѝ да се превърне в истинска приказка, раз…Jan 22 2020skafeto.com

Меган Маркъл: Бъкингам е смърт за душата миМеган Маркъл може „най-накрая да диша“ след радикалната стъпка да се откаже от „смазващия душата“ жи…Jan 18 2020skafeto.com

Бащата на Меган Маркъл готви жесток удар срещу дъщеря сиБащата на Меган Маркъл планира да свидетелства срещу нея в съдебното дело с британския таблоид Mail …Jan 16 2020skafeto.com

Меган заряза принц Хари в разгара на кралската драмаТемата с оттеглянето на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл от кралското семейство не дава мира н…Jan 10 2020skafeto.com

loading...