Или извънземните подготвят нашествието си, или някой търси внимание в Румъния, където е забелязан мистериозен монолит, подобен на изчезналия в Юта, САЩ. Нов тристранен метален монолит мистериозно се появи на хълм близо до общността на Пиатра Нямц в североизточна Румъния миналата седмица, съобщават местните медии. Обектът изглежда бил висок около 2,8 метра и имал приблизително същата форма като този, който накара мрежата да прегрее от коментари, в пустинята Юта през ноември.

Новият монолит е забелязан за първи път на 26 ноември на хълма Batcas Doamnei близо до Петродава, разрушена дакийска крепост на плато извън града, пише вестник Ziar Piatra Neamt.

Монолитът изчезва във вторник. Обектът веднага предизвика спекулации относно потенциалната му връзка с този в Юта, който изчезна късно в петък. Обектите обаче не са идентични, а докладите показват, че румънският обект е бил поставен преди изчезването на този от Юта.

Изображенията и видеоклиповете, публикувани от румънските информационни бюлетини, показват, че техният монолит е бил покрит с текстура, за разлика от красивата гладка повърхност на монолита в Юта. Румънският монолит също изглежда е побит в пръстта.

Монолитът в Юта породи интензивни спекулации относно произхода му, особено след като интернет активисти разкриха, че той стои тихо в пустинята от години. Мистерията се задълбочила само през уикенда, след като обектът бил премахнат неизвестно обаче от кой.

Все още не е ясно и кой е поставил монолита в Юта, въпреки че преобладаващата теория остава, че това е арт проект. Също така не е ясно кой може да го е взел.

И двата обекта са сравнени с извисяващия се монолит, който се появява както във филма на Стенли Кубрик – „2001: Космическа одисея“, така и в книгата на Артър К. Кларк. Там създаденият монолит трябва да предизвика скок в човешката наука и еволюция.

Това повдига въпроса: дали извънземни не се опитват да ни помогнат с коронавирусната ваксина през 2020 г.?

Робърт Йосуб, журналист на Ziar Piatra Neamt, казва, че румънският монолит изглежда като претърпял лош удар за разлика от този в Юта.

„Неустановено лице, очевидно лош местен заварчик, го е направил“, казва той пред Ройтерс.

Йосуб казва, че румънският монолит „изчезна за една нощ толкова тихо, колкото беше издигнат миналата седмица.

„Сега остава само малка дупка, покрита с камениста почва“, каза той.

Видео и снимки показват, че обектът е имал мехурчеста текстура на метала.

Местната полиция оповести, че проучва структурата, която е построена незаконно и е поставена върху защитена археологическа зона.

Към момента на писането никой не е признал за монолита-копие.

Вижте още:
Експерти от НАСА смятат, че извънземни са ни предупредили за COVID-19Известен анализатор на сигнали на NASA и експертен криптограф казва, че задълбоченият анализ на елек…Dec 1 2020skafeto.com


loading...