От няколко дни в платформата за видео споделяне набира коментари интервю на директора на Американската космичеса агенция Бил Нелсън. Той е интервюиран от ръководителя на Центъра за политика на Университета във Вирджиния Лари Сабато. Обяснимо най-голям интерес предизвиква казаното от Нелсън за евентуален извънземен живот.

Шефът на НАСА изразява надежда, че неидентифицираните летящи обекти (НЛО), засичани от американските военни, не се появяват в резултат на действията на някакъв враг на Земята.

„Говорих с пилотите и те знаят, че са видели нещо и радарите им го записаха. Те не знаят какво е. И ние не знаем какво е. Надяваме се, че тук на Земята няма противник, който да разполага с тази технология “, казва Бил Нелсън.

„Това са въпросите, на които непрекъснато се опитваме да отговорим. Кой е там? Кои сме ние? Как стигнахме до тук? Как станахме това, което сме? Как се развиваме? Как станахме цивилизовани? Има ли същите условия във вселена с милиарди други слънца и милиарди други галактики“, добавя ръководителят на Американската агенция.

Директорът на НАСА признава, че друг интелигентен живот може да съществува някъде другаде в нашата или в друга вселена. „Кой съм аз, че да казвам, че планетата Земя е единственият дом за цивилизована и организирана форма на живот като нашата“, категоричен е Нелсън.

„Това е най-честният и откровен коментар на директор на НАСА за НЛО досега и може би най-внимателното изявление, свързано с НЛО, правено някога от действащ служител“, написа бившият заместник-помощник-министър на отбраната на САЩ за разузнаването Кристофър Мелън на страницата си в Twitter.

На 25 юни тази година, американското разузнаване нарече НЛО заплаха за националната сигурност. В доклада на националното разузнаване на страната се отбелязва, че съществува риск НЛО да пречат на пилотите. Съобщено бе за 144 случая на предполагаеми НЛО, които експертите не могат да обяснят.

На 10 юни 2021 г. Бил Нелсън също говори по темата за НЛО. По думите му преди няколко години като член на комисията по въоръжените сили на Сената на САЩ, той е имал достъп до доклади на военни пилоти, които са регистрирали подобни явления. Според ръководителя на НАСА докладите за НЛО изискват сериозно проучване.

Във видеото по-долу отговорът за НЛО започва около 50-тата минута:

Вижте още:
Млечният път е пълен с мъртви извънземни цивилизацииИзследванията показват, че Млечният път може да е пълен с мъртви извънземни цивилизации, които са би…Dec 27 2020skafeto.com

Тесла, Маркони и Едисън са били убедени в съществуването на извънземниВ началото на ХХ век, американското общество е изключително развълнувано от неочакваните разкрития н…Jun 27 2021skafeto.com

САЩ и Израел общували с галактическа федерация на извънземниСпоред бившия ръководител на израелската програма за космическа сигурност Хаим Ешед САЩ и Израел са …Dec 8 2020skafeto.com


loading...