Най-малко един човек е загинал, а петима са ранени при срутване на четириетажен паркинг в Манхатън. Според полицията в Ню Йорк няма причина да се смята, че „става въпрос за нещо различно от срутване по конструктивни причини“.

Бетонните плочи на етажите са рухнали една върху друга, смачквайки автомобили.

На видеозапис, заснет от очевидци, се виждат коли, които висят на ръба. Хората, които са били наблизо, казват, че се чул страшен грохот, последван от писъци.

Един загинал и няколко ранени след рухване на паркинг в Манхатън

„По време на срутването в сградата е имало шестима работници. Четирима от тях са транспортирани в болница в стабилно състояние. Имаме един пациент, който е починал, и един пациент, който е отказал медицинска помощ. Това беше изключително опасна операция за нашите пожарникари, които извършваха претърсване.

Сградата продължаваше да се руши и затова взехме решение да изведем всички наши хора. Екипът ни с роботи се оказа наблизо и пристигнаха много бързо”, заяви Джон Еспозито от пожарната служба.

Вижте още:
Мъж атакува с нож фитнес зала в Германия (ВИДЕО)В Европа е извършено нападение с нож във фитнес зала в западния германски град Дуисбург. Ранени са н…Apr 19 2023skafeto.com


loading...