пентагонът нло

Пентагонът пусна в понеделник три разсекретени видеоклипа, които показват, че пилотите на ВМС на САЩ са се натъквали на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), съобщи CNN.

Пентагонът заяви, че е пуснал кадрите, за да „изясни всякакви заблуди относно това дали кадрите, които циркулират, са истински или дали има още или няма видеоклипове“, се казва в изявление на уебсайта на министерството на отбраната.

„След задълбочен преглед се установи, че пускането на тези видеоклипове не разкрива чувствителни способности или системи и не засяга последващи проучвания на военни космически набези от неидентифицирани въздушни явления„, се казва в изявлението на Пентагона.

Видеоклиповете „циркулират в публичното пространство през 2007 и 2017 г.“, се казва в изявлението и се добавя, че „въздушните явления, наблюдавани във видеоклиповете, остават характеризирани като“ неидентифицирани „, отбелязва в. „Гардиън“.

Историята на извънземните черепи от ПаракасПрез 1928 г., изучавайки античната култура от 4-3 в. пр.н.е. в Паракас, Южно Перу, археологът Хулио …Apr 26 2020skafeto.com

loading...