путин връща тютюнопушенето

Сред серията от закони, които руският президент Владимир Путин подписва от вчера, е и документът, който връща клетките за тютюнопушенето по летищата в Русия.

Според текста пушалните трябва да са разположени в зоните за вече регистрираните и преминали претърсванията пасажери, както и в транзитните зони.

Клетките за пушачите трябва да са бъдат изолирани от другите помещения така, че отвън никой да не може да вижда хората вътре в тях. Освен това е задължително вентилационното оборудване.

Пушенето в руските аерогари беше забранено през 2013 г. в рамките на „антитабачния закон“.

Държавният глава подписа и закон, с който се разрешава вносът на нерегистрирани медикаменти, съдържащи наркотични или психотропни вещества, за оказване на медицинска помощ на конкретни пациенти, предаде ТАСС. Този федерален закон влиза в сила от 1 март догодина, с изключение на някои условия в документа, които ще станат действащи от 1 януари 2023 г.

Путин мачка на хокей на Червения площадПрезидентът на Русия Владимир Путин игра хокей, участвайки в мача на Нощната хокейна лига (НХЛ), кой…Dec 27 2019skafeto.com

loading...