арест на Путин юар

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Руският президент Владимир Путин поиска да се продължи системната работа в новите региони на Руската федерация за разследване на престъпленията на наказатели, чуждестранни наемници и неонацисти, терористични актове срещу цивилното население, държавни служители, общественици и журналисти. Това съобщава „Интерфакс“.

„Да работиш като следовател означава да бъдеш на страната на Закона и справедливостта Ето как сега работят органите за предварително разследване в новите региони на нашата страна – в Новоросия и Донбас, те допринасят за интегрирането им в единното правно пространство на Русия, защитават конституционния ред и законността. Необходимо е да продължи системната работа за разследване на престъпленията на наказатели, чуждестранни наемници и неонацисти, терористични актове срещу цивилното население, правителството официални лица, общественици и журналисти“, каза Путин във видеообръщение по повод Деня на следствените органи.

Путин изрази увереност, че следователите разбират важността на тази задача, както и на други ключови области на дейност, свързани с разследването на престъпления срещу живота и здравето на гражданите, собствеността, държавните и обществените интереси.